Rüyada erkek terzi görmek

Rüyada erkek terzi görmek insanlarla arasındaki uyumun, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına, işlerini tek başına yöneteceğine ve uzun yıllardan beri hayal ettiği her şeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine ve borçlarından bu sayede kurtulacağına, hane içinde de ayrılıkların söz konusu olacağına, her zaman kötülük için çalışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek terzi gördüyseniz:

  • Kaynaklarınızı değerlendirirken ani karar almamaya özen gösterin.

Rüyada erkek terzi görmek yaşamın güzelliklerinden daha fazla istifade etmenin yollarını bulacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada terzinin ölçü aldığını görmek kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, karşı cinsten her zaman ilgi ve alaka göreceklerine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada terzide çalışmak yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, çok hayırlı insan olunacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine delalet etmektedir.

Rüyada terziye elbise diktirmek hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına yorulur.

Rüyada terzi görmek rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine, kazancın daha da artacağına delalet eder.

Rüyada terzi aramak konforlu ve rahat hale geleceğine, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada terzi olmak kazançlı bir işin başına geçileceğine, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına tabir olunur.

Rüyada bayan terzi görmek gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments