Rüyada terzide çalışmak

Rüyada terzide çalışmak hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, büyük bir ortaklığa gireceğine, sorunlarından kurtulacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına alamet eder.

Rüyada terzide çalışmak gördüyseniz:

  • Finansal, hukuki, özel ya da sağlıkla ilgili sorumluluklarınızı ciddiye almalısınız.

Rüyada terzide çalışmak hayırlı bir evlat olacağına, kendisini kazanmaya odaklayacağına inanılır.

Rüyada kadın terzi görmek yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına, maddi sıkıntı çekenlerin feraha çıkacağına inanılır.

Rüyada terzi aramak problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bayan terzi görmek kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına rivayet eder.

Rüyada terzinin ölçü aldığını görmek rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine delalettir.

Rüyada terziye ölçü vermek ilerleyen zamanlarda da istediği neticeye ulaşacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine inanılır.

Rüyada terzi dükkanı açmak korkulan bir durumla karşılaşılacağına, ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine yorulmaktadır.

Rüyada terzi makası görmek çok zor zamanlar geçirileceğine ve atılan her adımda daha kötü bir durum doğacağına, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments