Rüyada terzinin ölçü aldığını görmek

Rüyada terzinin ölçü aldığını görmek büyük bir boşluğa düşeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, kendi hayatının dışında çevresindeki insanların yaşamlarında pek çok musibete şahitlik edeceğine, maddi açıdan çok zorlanılacağına, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada terzinin ölçü aldığını gördüyseniz:

  • İnsani yardım projeleri ya da çalışmaları size, hayattaki daha önemli şeyleri anlama fırsatı verebilir.

Rüyada terzinin ölçü aldığını görmek maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada terziye ölçü vermek ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine delalettir.

Rüyada terzi makası görmek maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, epey bir süreden beri tanınan biri ile güzel bir ilişkiye başlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada terzi dükkanı açmak yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine rivayet eder.

Rüyada kadın terzi görmek sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, huzurunun bozulacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine tabir olunur.

Rüyada terzi görmek eğlenceli şekilde yaşayacağına, bir sıkıntıya girmeye inanılır.

Rüyada terziye etek diktirmek işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada terziye elbise diktirmek gönül kapılarının açılacağına, her türlü olasılığa karşı hazırlıklı olmasından ötürü zarar görmeden bu süreci atlatacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments