Rüyada terzi olmak

Rüyada terzi olmak endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, beklentilerin boşa çıkmayacağına, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına, atılan adımların getirisinin çok büyük olacağına, hep aradığı rahatlığa ve kolaylığa kavuşacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada terzi olmak gördüyseniz:

  • Yapacak çok işiniz var.

Rüyada bayan terzi görmek kendisinin de ne olduğunu anlayamayacağına, neşeli ve keyifli günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada terzi görmek herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada terziye ölçü vermek dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine inanılır.

Rüyada kadın terzi görmek elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, kime gideceğine alamet eder.

Rüyada terzi dükkanı açmak yakın bir zaman içinde aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada terzi makası görmek bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına ve aile hayatını da eski haline döndüreceğine alamet etmektedir.

Rüyada terziye elbise diktirmek onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan rüya sahibinin iş yatırımları yapacağına işarettir.

Rüyada terziye etek diktirmek yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments