Rüyada sevdiğin kişinin parmağında alyans görmek

Rüyada sevdiğin kişinin parmağında alyans görmek üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, kötü haberler alınacağına, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, fırsatların elden kaçacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, maddi olarak herhangi bir borcu olmadan yaşayacağına, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin parmağında alyans gördüyseniz:

  • Ortam değişikliği ya da farklı kişilerle karşılaşmanız hayatınızda eğlenceyi arttırabilir.

Rüyada sevdiğin kişinin parmağında alyans görmek neşesinin, huzurunun, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına yorulur.

Rüyada sevdiğinin parmağında alyans görmek yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, hayallerine kavuşacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği adamın parmağında alyans görmek helal kazanç elde edileceğine, bol nimete kavuşulacağına, şansın önünün kesileceğine alamet eder.

Rüyada sevdiği kişinin parmağında yüzük görmek herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, kişinin de üzgün ve mutsuz olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin kişinin parmağında yüzük görmek pek çok kişiye yanında iş vereceğine, kişinin bolluğa ve berekete kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kocanın parmağında alyans görmek çok rahat edeceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine alamet etmektedir.

Rüyada sol parmağa alyans takmak kendi ekmek teknesine sahip olacağına, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada alyansı parmaktan çıkarmak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bu yüzden çok zor günler geçireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments