Rüyada başkasının parmağında altın alyans görmek

Rüyada başkasının parmağında altın alyans görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve kurduğu hayallerin bir bir yıkılacağına, epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, hayatı boyunca kısmetlerinin kapanmayacağına inanılır.

Rüyada başkasının parmağında altın alyans gördüyseniz:

  • Tartışmalara girmekten kaçının.

Rüyada erkeğin parmağında altın alyans görmek ticaretinin ilerleyeceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada parmağa altın alyans takmak kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına delalet eder.

Rüyada parmağında altın alyans görmek sonrasında ise beklenen iyi günlerin geleceğine, iş yerinde oluşan krizlerin kısa süre içinde pratik bir zekayla ve mantıksal açıdan değerlendirilerek çözüme kavuşturulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının parmağında altın alyans görmek hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, işlerinin günde güne daha iyi bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada sol parmakta alyans görmek önüne çok hayırlı kazanç ve gelir kapılarının açılacağına, başarısız olacağına, huzurunu kaybedeceğine yorulur.

Rüyada parmağında alyans olduğunu görmek sıkıntılara ve zorluklara daha akıllı ve mantıklı yaklaşacağına, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına inanılır.

Rüyada başka birinin parmağında alyans görmek maddi imkânlarının artacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, tek başına elde ettiği bu zaferin de doyasıya keyfini yaşayacağına alamet eder.

Rüyada kocanın parmağında alyans görmek iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, sevgiliye karşı olan hislerinin azalacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Anonim

Rüyada eşim benden boşanmış ama komşumun kocası vefat etmişti onun alyansını takıyordu