Rüyada erkek kedi sevmek

Rüyada erkek kedi sevmek parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, yapılan işte geriye düşüleceğine, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine işarettir.

Rüyada erkek kedi sevmek gördüyseniz:

  • Israrla yol göstermeye çalışmaktan vazgeçmenizde fayda var.

Rüyada erkek kedi sevmek kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına, yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz kedi yavrusu sevmek kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, kendisine büyük katkısı olacağını düşündüğü bir konuda eğitim alacağına işaret eder.

Rüyada kedi köpek sevmek maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, hastalığı ya da bir derdi varsa kısa zaman içinde çözüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kedi sevdiğini görmek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına delalet eder.

Rüyada dişi kedi sevmek sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, alacağı sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küçük kedi sevmek birden fazla ortakla iş kurulacağına, üzüleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına işarettir.

Rüyada kara kediyi sevmek aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, küs olduğu bir kişiyle yeniden barışma alamet etmektedir.

Rüyada kedi ve köpek sevmek bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments