Rüyada kara kediyi sevmek

Rüyada kara kediyi sevmek kimsenin arkasından konuşmayacağına ve kendisine önemli bir kötülükte bulunmuş bir kimseyi affedeceğine, iyi bir patron olacağına ve çalışanlarını profesyonel bir anlayışla ve yaklaşımla yönlendireceğine, insanlar tarafından çok ilgi çekici bulunacağına, kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve evlat sahibi olunacağına alamet eder.

Rüyada kara kediyi sevmek gördüyseniz:

  • Her konuda düşünerek karar verin.

Rüyada kara kediyi sevmek kariyer edineceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kara kedi sevdiğini görmek yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine ve insanlardan çok büyük övgüler ve takdirler alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kara kedi sevmek her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, yardımsever ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yoluna adım atılacağına işaret eder.

Rüyada kara kedi dövmek yapılan bir hatanın telafi edileceğine, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına yorulmaktadır.

Rüyada kara kediyle konuşmak tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, onlarla gönül birliği edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kara kedi öldürmek yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kazancın ve ekmeğin eksileceğine delalettir.

Rüyada kara kediyi kovalamak kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, olaylar karşısında hiçbir zaman fevri davranmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kara kedi tarafından tırmalanmak onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına, el üstünde tutulur hale geleceğine, bolluk, bereket, zenginlik ve bolluk içinde olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments