Rüyada dişi kedi sevmek

Rüyada dişi kedi sevmek büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, zorluk çekilen konularda düze çıkacağına, çok büyük mutluluklar yaşatacak bazı adımlar atacağına, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, elinize geçecek paraların hızlı bir şekilde kaybolacağına, elde edilecek menfaatlere tabir olunur.

Rüyada dişi kedi sevmek gördüyseniz:

  • Bir yandan herekete geçme arzusuyla yanıp tutuşurken, başarısızlığa uğrama korkusu sizi frenliyor.

Rüyada dişi kedi sevmek kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, birçok fırsatın elden kaçırılacağına işaret eder.

Rüyada dişi ev kedisi görmek uzun zamandan beri yaptığı işinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada dişi ve erkek kedi görmek geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kedinin dişini görmek kariyerinin yükseleceğine, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına ve çok büyük zararlara uğranan bir dönemin kapanıp çok büyük kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kedi dişi görmek hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada dişi kedi görmek çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, bu durumlardan kurtulmak için çok sevdiği ve değer verdiği kişilerden destek isteyeceğine, inancını hiçe sayarak günaha meyledeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz dişi kedi görmek kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, yaşamın kolaylaşacağına ve yükün hafifleyeceğine tabir olunur.

Rüyada dişi aslan sevmek herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına bu sayede hem itibar hem de kazanç elde edeceğine, çirkin bir iş yapmaya delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments