Rüyada kedi sevdiğini görmek

Rüyada kedi sevdiğini görmek o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine, rızkının kesileceğine, bir lokma ekmek bulmakta dahi zorlanacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, sayılan ve sevilen kimse olacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, insanlar tarafından takdir toplayacağına, ruh sağlığının bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kedi sevdiğini gördüyseniz:

  • Bazı gelişmeler sevincinizi arttırıyor.

Rüyada kedi sevdiğini görmek emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine, kimsesiz bir çocuğu evlat edinerek büyük bir sevap işleneceğine inanılır.

Rüyada kedi ve köpek sevmek maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine işaret eder.

Rüyada kedi yavrusu sevdiğini görmek verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine işarettir.

Rüyada beyaz yavru kedi sevmek iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, bebek sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada gri kedi sevmek bir şeyden sorumlu tutulduğuna, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kara kedi sevdiğini görmek çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine inanılır.

Rüyada yavru kediyi sevdiğini görmek sık sık alışverişe gidebileceğine, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kediyi sevmek rüya sahibinin başının sıkışması ile ailesinden yardım alacağına, iç dünyanızın sakinleşeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments