Rüyada küçük kedi sevmek

Rüyada küçük kedi sevmek çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine ve kişiler arasında çok daha büyük bir bağın ortaya çıkacağına, nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, verilen sözlerin tutulacağına ve rahat edileceğine, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, zahmetli durumların sona erdirileceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, zor ve kötü günler geçireceğine, kişinin her zaman sosyal biri olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine işaret eder.

Rüyada küçük kedi sevmek gördüyseniz:

  • Ne yapacaksanız, düşünmeyi bırakıp harekete geçmelisiniz.

Rüyada küçük kedi sevmek kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada küçük sarı kedi görmek evindeki huzurun bozulacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine tabir olunur.

Rüyada küçük kedi beslemek sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine rivayet eder.

Rüyada çok küçük kedi görmek ticaret yapıyorsa zarar edeceğine, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına delalettir.

Rüyada küçük kedi öldürmek çok büyük başarılar elde edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, işlerinde atılıma geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada küçük beyaz kedi görmek en kutsal ve en yoğun duyguları yaşayacağına, meşakkate düşeceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz küçük kedi görmek borçları varsa ödeyeceğine, rüyayı gören kişinin bu duruma hazırlıksız olarak yakalanıp, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına delalettir.

Rüyada küçük yavru kedi görmek işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, hayallerinin gerçekleşmeyeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments