Rüyada arkadaşı sarhoş görmek

Rüyada arkadaşı sarhoş görmek hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, onu uyaracağına, para sıkıntısı çekmeyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, ailesi ile mutlu olacağına, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, çok başarılı olacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşı sarhoş gördüyseniz:

  • Harcamalarınızda artış görüluyor.

Rüyada arkadaşını sarhoş görmek sadece rüyayı gören kişinin değil evlatlarının ve hatta torunlarının kazanç elde edeceği bir işe girileceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çok kötü günler yaşayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine işaret eder.

Rüyada arkadaşının sarhoş olduğunu görmek garanti olacak kazanca, mutluluğa, huzura ve sıhhate kavuşacağına, kazancın günden güne düşeceğine inanılır.

Rüyada bir arkadaşını sarhoş görmek yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına ama bu sorunun kısa süreli olacağına ve daha sonra işin düzgün bir şekilde ilerleyeceğine, işlerinin allah’ın izni ile çok iyi gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşı sarhoş görmek sıkıntılarından kurtulacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşlarını sarhoş görmek çok iyi mevkilere geleceğine ve çok saygın bir kişi olacağına, geleceğine bakacağına tabir olunur.

Rüyada erkek arkadaşını sarhoş görmek bol kazanç ve rızık elde edeceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına inanılır.

Rüyada sarhoş dövmek hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine inanılır.

Rüyada sarhoş olmak bir sebeple uzun bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments