Rüyada bir arkadaşını sarhoş görmek

Rüyada bir arkadaşını sarhoş görmek bedeninin şifa bulacağına, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, onun istediği yoldan gideceğine, kendisini sosyal hayata fazlasıyla kaptıracağına, rüya sahibinin allah katında muhterem biri olduğuna, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, aile hayatında tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir arkadaşını sarhoş gördüyseniz:

  • Bazı kişiler yavaş yavaş harekete geçmiş ya da bazı konuları terk etmeye başlamış olabilirler.

Rüyada arkadaşını sarhoş görmek parasal olarak tüm sıkıntılarının sona ereceğine, bazı büyük çalışmalar yapacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşı sarhoş görmek aile hayatının hayır getireceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir arkadaşını sarhoş görmek kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına, maddi anlamda dolandırıcıların eline düşebileceğine alamet eder.

Rüyada erkek arkadaşını sarhoş görmek duraklama yaşanacağına, yeni başlangıçların yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının sarhoş olduğunu görmek günü birlik kazanç elde edeceğine, elindeki imkanların artacağına, daha sık alışveriş yapmaya, konsere ve sinemaya gitmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşlarını sarhoş görmek şansının hep açık olacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, hayatında meydana gelecek yeniliklerin yüzünün gülmesine vesile olacağına alamet eder.

Rüyada tanıdığı birini sarhoş görmek gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, aksiliklerin ve engellerin giderileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölü birini sarhoş görmek hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments