Rüyada arkadaşını sarhoş görmek

Rüyada arkadaşını sarhoş görmek işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, hayat içerisinde yaşadığı maddi zorlukları kısa zamanda çözeceğine, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, hayır getirecek noktalara gelineceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, bir sebeple kendisini beceriksiz ve aciz olarak göreceğine ancak daha sonra çok çabalayarak amaçlarına kısmen de olsa ulaşıp rahat bir hayat sürecek kadar para kazanacağına, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine ya da kendisini azarlayan kişiye karşılık vereceğine ve bu şekilde insanları vazgeçirmeye ve kendisinden uzaklaştırmaya çalışacağına yorulur.

Rüyada arkadaşını sarhoş gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya sosyal yaşamdaki duruşunuzu etkileyebilecek yeni başlangıçlar söz konusu olabilir.

Rüyada erkek arkadaşını sarhoş görmek ekmeğinin ve başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, onunla kardeşten daha yakın olacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşının sarhoş olduğunu görmek büyük problemler yaşanacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, kısa süre içinde problemlerini bitireceğin ve sevdiği kişiler tarafından başka insanlara örnek olarak gösterileceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşı sarhoş görmek eşinin hemen her konuda kendisine güveneceğine, iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine yorulur.

Rüyada arkadaşını sarhoş görmek çok mutlu olacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların allah katında affedileceğine, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine delalettir.

Rüyada bir arkadaşını sarhoş görmek şansın döneceğine, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşlarını sarhoş görmek neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına rivayet eder.

Rüyada sarhoş kimse görmek elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, böylece çok büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Rüyada başkasının sarhoş olduğunu görmek dara düşeceğine ve keder sahibi olacağına, zaman içinde daha güzel günler göreceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments