Rüyada arkadaşının sarhoş olduğunu görmek

Rüyada arkadaşının sarhoş olduğunu görmek rahatsızlık veren durumları ortadan kaldırılacağına, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine, pişman olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, bu ilişkinin devamında çok büyük bir karar alınacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, maddi zararlara uğrayacağına, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşının sarhoş olduğunu gördüyseniz:

  • Koşarak yürümek eğiliminizden vazgeçmelisiniz.

Rüyada arkadaşının sarhoş olduğunu görmek bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, bu sayede refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşını sarhoş görmek maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, çok büyük mutluluklar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkek arkadaşını sarhoş görmek aydınlık bir döneme girileceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine işaret eder.

Rüyada arkadaşı sarhoş görmek büyük başarılar kazanacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, seçkin bir eleman haline geleceğine rivayet eder.

Rüyada bir arkadaşını sarhoş görmek mutluluğunun da artacağına, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine ve bazı zamansız tartışmalar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşlarını sarhoş görmek eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına, büyük bir üzüntü yaşayacağına işarettir.

Rüyada kardeşi sarhoş görmek kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine alamet eder.

Rüyada sevgiliyi sarhoş görmek sevilen birinin başına gelen felaketlerden dolayı psikolojik olarak çok etkileneceğine, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments