Rüyada abdest suyu aramak

Rüyada abdest suyu aramak yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, çok büyük ve çok sıkıntı verici olayların yaşanacağına, sorun üzerine sorun yaşanacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, amacına ulaşmayı başaracağına, kapandığı düşünülen meselelerin, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına işaret eder.

Rüyada abdest suyu aramak gördüyseniz:

  • Bir hayal kırıklığı yaşamanız olasıdır.

Rüyada abdest almak için su aramak çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına, her geçen gün geçim derdinin çoğalacağına delalet eder.

Rüyada abdest için su aramak kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına, kurulu düzenin yıkılacağına ve tüm emeklerinin boşa gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada abdest suyu aramak insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada abdest alacak yer aramak sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, kendisi hakkında olumlu düşünceleri olan insanları hayal kırıklığına uğratacağına alamet eder.

Rüyada birine abdest suyu dökmek atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına delalet eder.

Rüyada kar suyuyla abdest almak sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına yorulur.

Rüyada zemzem suyuyla abdest almak aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine ve mutlu olunacağına, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına işaret eder.

Rüyada az suyla abdest almak ardından bu kişiye açılacağına, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments