Rüyada abdest alacak yer aramak

Rüyada abdest alacak yer aramak sıkıntılarının ve borçlarının hafifleyeceğine, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, malını ve parasını sağlama alacağına, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, iş kaybı yaşanacağına, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada abdest alacak yer aramak gördüyseniz:

  • İnsanlarda, onlarda aslında olmayan vasıflar görerek kendinizi aldatmanız mümkündür.

Rüyada abdest alacak yer aramak insanların nazarında komik duruma düşeceğini ve onurunun zedelenmesi nedeniyle uzun süre sosyal ortamlardan uzaklaşıp, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine rivayet eder.

Rüyada abdest alacak yer bulamamak sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada abdest alacağını görmek herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, pişmanlığa alamet eder.

Rüyada alacağını tahsil edememek çok güzel günler göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada hediye alacağını duymak sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine delalet eder.

Rüyada alacağını istemek az çalışarak çok gezeceğine, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına işaret etmektedir.

Rüyada alacaklısını görmek ekonomik gücün çoğalacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine işarettir.

Rüyada alacaklı olduğu kişiyi görmek eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına ve bir türlü başarı elde edilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments