Rüyada abdest almak için su aramak

Rüyada abdest almak için su aramak iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, kısmetinizin açılacağına, rahatlık ve ferahlık bulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, bu sayede gülüp eğleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada abdest almak için su aramak gördüyseniz:

  • Her ne yapıyorsanız, yaptıklarınıza değmesi gerektiğini unutmayın.

Rüyada abdest için su aramak sağlık sorunları yaşanacağına ve arkadaşlar arasına istenmeyen kişilerin gireceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, kazancının çok daha fazla olacağına yorulmaktadır.

Rüyada abdest almak için su aramak duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine inanılır.

Rüyada abdest suyu aramak bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına ve rüyayı gören kişinin bu konuda çok büyük bir kazanç elde edeceğine, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada abdest alacak yer aramak her işi ile daha çok ses getireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, yeni iş teklifleri alacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birine abdest suyu vermek tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine, dedikoduyu çıkaran kişiler ile tüm irtibatını keseceğine ve bu kişiler ile uğraşmayıp bütün ilgisini işine vererek çok büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Rüyada bulanık suyla abdest almak işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada abdest suyu dökmek çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, ayıplanacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine işarettir.

Rüyada abdest alana su dökmek dininden vazgeçmeyeceğine, iç huzurunun yerinde olacağına, işlerin büyüyeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments