Rüyada birine abdest suyu dökmek

Rüyada birine abdest suyu dökmek bahtın açık olmasına, yapılan hataların düzeltileceğine, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, sorunların hallolacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada birine abdest suyu dökmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızda ise, beklediğiniz olumlu işaretler kendini yavaş yavaş göstermeye başlayabilir.

Rüyada abdest suyu dökmek korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine, işlerinin açılacağına yorulur.

Rüyada abdest alan birine su dökmek rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine delalet eder.

Rüyada abdest alana su dökmek sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birine abdest suyu dökmek kendisine kar getirecek girişimlerde bulunacağına, elinin bolluğa kavuşacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada başkasına abdest suyu dökmek asla dert yüzü görmeyeceğine, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, büyük paralara sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezar üstüne su dökmek iç dünyasının da güzelleşeceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına delalet eder.

Rüyada tuvalete su dökmek ailesini de aynı ölçüde mutlu edip, gururlandıracak işler yapacağına, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada suyu dökmek kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments