Rüyada zemzem suyuyla abdest almak

Rüyada zemzem suyuyla abdest almak hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine, kazanılan ama henüz ele geçmeyen paraya, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, istediği başarıyı göstereceğine, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, insanları kırmadan araya mesafe koyacağına işaret etmektedir.

Rüyada zemzem suyuyla abdest almak gördüyseniz:

  • Gerilimin yaratacağı ortamlar ilişkilerinizi etkileyebilir.

Rüyada zemzem suyuyla abdest almak sorunların büyük darbeler vuracağına, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına inanılır.

Rüyada zemzem suyu doldurmak yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını büyük bir adım atarak ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Rüyada hacca gidip zemzem suyu içmek iş hayatında günah işleyeceğine, gelirinin de garanti altında olacağına rivayet eder.

Rüyada zemzem suyuyla yıkanmak kazançlı işlere gireceğine, üzüntülü bir haber alınacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine işaret eder.

Rüyada zemzem suyu dağıtmak rakiplerin başarı kazanacağına, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine delalettir.

Rüyada birine zemzem suyu vermek işlerinin büyüyeceğine ve çok iyi kişilerle iş ortaklıkları yapıp, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada ölüye zemzem suyu vermek sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına ve çok güzel olayların insanların hayatlarına etki edeceğine, ettiği duaların allah katında karşılık bulacağına, çok büyük ilim irfan sahiplerinin dualarının alındığına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine delalet eder.

Rüyada zemzem suyunu içmek hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, korkularının yok olacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments