Rüyada az suyla abdest almak

Rüyada az suyla abdest almak büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, çok büyük çaba sarf edeceğine ve ancak o zaman bu çabanın emeğini alacağına, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, siparişlerinin çoğalacağına, kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına, bereketinin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada az suyla abdest almak gördüyseniz:

  • Evdeki sorunlar hedeflerinize ulaşmanızı engelliyor.

Rüyada tuzlu suyla abdest almak hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada zemzem suyuyla abdest almak ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, kazancın artacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine yorulur.

Rüyada başkasına abdest suyu dökmek çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine ve etrafındaki insanların yapacakları kötü şeylerden ötürü onlarla arasının açılacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada temiz suyla abdest almak güzel günlerle tanışılacağına, hayatı boyunca hep sevileceğine delalet eder.

Rüyada kar suyuyla abdest almak kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada suyla abdest almak büyük başarılara imza atacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine delalet eder.

Rüyada abdest almak için su aramak kısmetinin ve bahtının kapanacağına, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına işarettir.

Rüyada abdest alana su dökmek daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, sağduyusu ve ustalığı sayesinde bunu hemen aşmayı başaracağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments