Rüyada abdest için su aramak

Rüyada abdest için su aramak karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, deneyim kazanacağına, sevince ve imrenilecek güzel bir duruma gelmeye, yaptığı bir çalışma sonucunda işlerinin düzeleceğine, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, mucize denilecek kadar önemli değişikliklerin yaşanmasına, yaşayacağı sıkıntılarda etrafındaki pek çok insanın anında yardımını göreceğine ve mutlu olacağına, sağlıkla ilgili gelişmelere, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine inanılır.

Rüyada abdest için su aramak gördüyseniz:

  • Romantik planlar yapabilir veya sevdiğiniz kişilerle biraraya gelebilirsiniz.

Rüyada abdest almak için su aramak kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, büyük bir sorun yaşamasına neden olacağına yorulmaktadır.

Rüyada abdest suyu aramak uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada abdest için su aramak bunun şans olacağına, çok büyük bir ortaklığa gireceğine işaret eder.

Rüyada abdest alacak yer aramak allah’ın sevgili kullarından olduğuna, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine işarettir.

Rüyada çamurlu suyla abdest almak dost ya da akrabalarından yardım alacağına, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına tabir olunur.

Rüyada birine abdest suyu vermek insanlar arasında çok saygın bir pozisyona yükseleceğine, hoşluk içinde olacağına işaret eder.

Rüyada kar suyuyla abdest almak mevcut aile ve iş yaşantısının çalkantılara sahne olacağına, kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine rivayet eder.

Rüyada tuzlu suyla abdest almak çok rahat bir şekilde çalışacağına, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments