Rüyada parmağında altın alyans görmek

Rüyada parmağında altın alyans görmek çok hayırlı günler görüleceğine, zararlarını telafi edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere ulaşacağına, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, yeni zaferlerin ve başarıların peşine düşecek inanca ve güce sahip olacağına, uzun zamandan beri yaşadığı büyük bir üzüntünün son bulacağına, kendi başına ayakta durmakta zorluk çekmeyeceğine, maddi açıdan rahat edileceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine işarettir.

Rüyada parmağında altın alyans gördüyseniz:

  • Yeni şeyler denemekten veya yeni kişilerle bir araya gelmekten çekinmemelisiniz.

Rüyada parmağa altın alyans takmak kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkeğin parmağında altın alyans görmek insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, rüya sahibinin de yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının parmağında altın alyans görmek maddi sıkıntıların vuku bulacağına, bunun ticarette yaşanacak başarıya yansıyacağına alamet eder.

Rüyada parmağında altın alyans görmek makamının yükseleceğine, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kocanın parmağında alyans görmek sorunların ardı ardına geleceğine, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına delalet eder.

Rüyada birinin parmağında alyans görmek yeni bir ortama gireceğine, bu ortamda çalışmakta ya da işle ilgili adım atmakta çok zorlanacağına, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına yorulur.

Rüyada parmakta alyans görmek kafasını kurcalayan ve kendisini çok yıpratan sorunların çözüleceğine, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına alamet eder.

Rüyada başka birinin parmağında alyans görmek bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments