Rüyada eltiyle konuşmak

Rüyada eltiyle konuşmak ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, durumu değiştirmek için elinden gelen hiçbir şey olmayacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, sıkıntı yaratan ve zor durumlara düşmeye sebep olan insanların uzaklaştırılacağına, iyiye ve güzel olana ulaşacağına, sorunların kısa süre içinde atlatılacağına ve zor zamanlar geçiren akrabalardan birine maddi açıdan çok büyük bir yardım edileceğine, daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına, bunun farkına varacağına inanılır.

Rüyada eltiyle konuşmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin verdiği tavsiyeler sadece kendi plan, program ya da çıkarları dahilinde yapılmış olabilir.

Rüyada eltiyle konuşmak kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eltilerini görmek hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına delalet etmektedir.

Rüyada kaynana elti görmek ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, kazançlı bir döneme girileceğine, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski eltiyi görmek meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, uzun süre işsizlik çekeceğine yorulur.

Rüyada elti ve görümce görmek yapacağı bu büyük hatadan dönmek yerine inatçı bir tutumla devam ederek gelecekte büyük mutsuzluklara neden olacak adımlar atacağına, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada eltisini hasta görmek eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada elti görmek yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, her işinde iyilikle karşılaşacağına ve hastalık çekmeden, yaşlılığında da rahat edeceğine inanılır.

Rüyada eltisini dövmek yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments