Rüyada eltilerini görmek

Rüyada eltilerini görmek yaşamın güzelliklerle dolacağına, işlerin rast gideceğine, onlar tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, üzüntü yaşamaya, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, işinin gücünün rast gideceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına delalettir.

Rüyada eltilerini gördüyseniz:

  • Beklemediğiniz kimseler size gelebilirler.

Rüyada ölmüş elti görmek yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine alamet etmektedir.

Rüyada eltiyi hamile görmek çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine yorulur.

Rüyada eltimi görmek sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, maddi sorunlarının çözüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada iki elti görmek iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, inancını hiçe sayarak günaha meyledeceğine yorulur.

Rüyada elti ve görümce görmek sağlık sorunlarıyla uğraşılan bir dönem geçirileceğine, kafasını toplamasına yardımcı olacağına ve bu sayede de hayatıyla ilgili çok daha sağlıklı kararlar verebileceğine tabir olunur.

Rüyada eltisinin öldüğünü görmek iyi geçineceğine ve hep afiyette kalacağına, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına tabir olunur.

Rüyada eltisinin kızını görmek variyetini çoğaltacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada elti görmek yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments