Rüyada elti görmek

Rüyada elti görmek çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, kötüyse düzeleceğine, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, sevdiği bir kişi ile çok farklı ve güzel bir çalışmaya imza atacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, istediği kadar çocuğun allah tarafından kendisine nasip edileceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada elti gördüyseniz:

  • Gayretleriniz takdir edilebilir veya başarılarınız nedeniyle saygı görebilirsiniz.

Rüyada eltimin hamile olduğunu görmek çok büyük sorunlar yaşanacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, işinde en iyisi olacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine alamet eder.

Rüyada eltiyle kavga etmek çok kötü durumlara düşüp zarara uğramaya sebep olan şanssızlığın kısa zamanda kırılacağına, artık hayatının bir düzene gireceğine, işlerinin toparlanacağına delalettir.

Rüyada ölmüş eltiyi görmek maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işaret ederken aynı zamanda da rüya sahibinin zor durumda olan bir kimseye iylik ve hayır yaparak onun gönlünü kazanacağına, bolluk ve bereketin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada eltisiyle tartışmak yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, elindekilerinin kıymetini de çok daha iyi bileceğine delalet eder.

Rüyada eltiye sarılmak rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, keyfinin yerinde olduğunu, işinin gücünün rast gittiğini, kurulu düzenin devam ettiğini, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eltiyi görmek alışkanlıklarını değiştirmek zorunda kalacağı gibi, konforundan da ödün vereceğine, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına da işaret eden rüya, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına işaret etmektedir.

Rüyada iki elti görmek ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, başarının, mutluluğun ve kazancın azalacağına işarettir.

Rüyada eltini görmek borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments