Rüyada eski eltiyi görmek

Rüyada eski eltiyi görmek alim insanlardan sayılacağına, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, sorunların kısa süre içinde biteceğine, yeni bir işe girileceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, hasret çekileceğine, özel hayatında mutluluğu yakalamasına, en önemli anlarda destek görüleceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada eski eltiyi gördüyseniz:

  • Yalnız ölçülerinizi iyi koymalısınız.

Rüyada eski eltiyi görmek her konuda çok şanslı, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski eltini görmek sevap işleyeceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eltiyi öpmek sevindirici haberler alınacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş elti görmek hayallerinin peşinden gideceğine, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına delalettir.

Rüyada eltisini ölmüş görmek zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eltisiyle kavga etmek sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eltiyi hamile görmek kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, düzelmeyen bir sorunun bir anda çözüm bulacağına delalettir.

Rüyada eltisini hasta görmek hayırlı bir şekilde yeni işlere girileceğine, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments