Rüyada eltisini dövmek

Rüyada eltisini dövmek duygularının karşılıklı olacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, çok üzüleceğine, çok yıpranacağına, tasaların ve üzüntülerin biteceğine, her zaman karşılaşılan güzel şeylerin farkına varılacağına, onu dinleyeceğine, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine, üzüntü veren bir durumun iyice araştırılıp çözüme kavuşturulacağına işaret eder.

Rüyada eltisini dövmek gördüyseniz:

  • Kaçınılması zor sonuçları olduğu şekilde kabul etmeniz gerekebilir.

Rüyada eltisini dövmek kimsesiz bir çocuğu evlat edinerek büyük bir sevap işleneceğine, elindeki işten büyük zararlar göreceğine işarettir.

Rüyada eltiyi dövmek ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına ve sevdiği kişilere iyi bir hayat temin edeceğine, çok hayırlı ve başarılı çalışmalara imza atacağına tabir olunur.

Rüyada eltinin hamile olduğunu görmek rızkının genişleyeceğine ve sıkıntılarının son bulacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada eltiyi öpmek insanları kırmak istemese bile bu süreçte ağzından çıkanları kulakları duymayacağı için sonradan üzüleceği konuşmalar yapacağına, karamsarlıktan ya da kişiyi kasvetli ruh haline sokan durumların da son bulacağına inanılır.

Rüyada eski eltiyi görmek sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada eltiye kızmak zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada eltilerini görmek dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine işaret eder.

Rüyada iki elti görmek insanlara küsüleceğine, çok mutlu ve huzurlu olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments