Rüyada kendi elini kelepçeli görmek

Rüyada kendi elini kelepçeli görmek işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, kazancın daha da artacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, konfor, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, saygınlık göreceğine, parasal olarak genişliğe çıkılacağına, onlardan medet umacağına, onlarla gönül birliği edeceğine rivayet eder.

Rüyada kendi elini kelepçeli gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla bir araya gelebilir veya keyifli planlar yapabilirsiniz.

Rüyada eli kelepçeli görmek zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kötülüklerden uzak olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elleri kelepçeli görmek sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına ve mutlu günlerin geleceğine, kazançlı bir ortaklığa adım atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada eli kelepçeli birini görmek rahat bir hayatı olacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine, huzursuz geçen bir dönemin son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada ellerine kelepçe takıldığını görmek rüya sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına inanılır.

Rüyada eline kelepçe takıldığını görmek parasal olarak tüm sıkıntılarının sona ereceğine, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ortaklı işlere girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada elini kelepçeli görmek sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına, maddi olarak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada elinin kelepçelendiğini görmek iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının elinde kelepçe görmek fakir ise açılacak şansı ve artacak geliri ile beraber daha refah içinde bir hayata kavuşacağına, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments