Rüyada elleri kına görmek

Rüyada elleri kına görmek kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, rüya sahibinin gözünü yolda bırakan kişilerin geleceğine, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, hayata küsecek duruma geleceğine, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine delalet eder.

Rüyada elleri kına gördüyseniz:

  • İşinizde son derece gurur duyacağınız bir gelişme olabilir.

Rüyada birinin ellerini kınalı görmek diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına işaret eder.

Rüyada elleri ayakları kınalı görmek edilen duaların allah katında kabul göreceğine, bekarlar için mutlu bir karşılaşma inanılır.

Rüyada ellerine kına yakmak yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, edilen duaların kabul edileceğine delalet eder.

Rüyada çocuğun eline kına yakmak çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşının elinde kına görmek sorunların bu sayede çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ortadan kalkacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendi eline kına görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, sevinçli haberler alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada elleri kınalı görmek hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına yorulur.

Rüyada sol elinde kına görmek uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine ve kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments