Rüyada elleri ayakları kınalı görmek

Rüyada elleri ayakları kınalı görmek dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, varolan sorunlarının sona ereceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve sıkıntı yaratan durumlardan kısa bir zaman içinde kurtulup büyük bir ferahlık yaşayacağına, psikolojik olarak düzeleceğine, hayırlı olarak başlayan işlerin çok sıkıntı yaratacak kadar kötü bir duruma döneceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, bazı iş birlikleri yapacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine inanılır.

Rüyada elleri ayakları kınalı gördüyseniz:

  • Yakında maddi anlamda karlı alışverişler veya farklı şanslar kapınızı çalabilir.

Rüyada ellere ve ayaklara kına yakmak işlerindeki bereketin kaçacağına, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada el ve ayaklara kına yakmak kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, dertlerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada eline ve ayağına kına yakmak düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına alamet eder.

Rüyada elleri ayakları kınalı görmek içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ele ayağa kına yakmak aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, sevineceğine ve mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada el ve ayağa kına yakmak parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine, büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayağa kına sürmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, öleceği zaman kendisini yaşatacak güzellikte işler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayaklarına kına yakıldığını görmek sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, yarar sağlamayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments