Rüyada sol elinde kına görmek

Rüyada sol elinde kına görmek zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, mal ve para biriktireceğine, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına, hayatında bolluğun ve bereketin hüküm süreceği günlerin geleceğine, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, olumlu değişiklikler yaşayacağına, rahata ereceğine delalettir.

Rüyada sol elinde kına gördüyseniz:

  • Bazı seçimler yapmak için kendinizi zorlamak zorunda değilsiniz.

Rüyada sol ele kına yakmak büyük emekler vereceğine ve canını dişine katacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine inanılır.

Rüyada sol elinde kına görmek maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine ve çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, sorunlarının yakın zaman içinde atacağı adımlar sayesinde biteceğine inanılır.

Rüyada sol eline kına yakmak deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine inanılır.

Rüyada sol elde kına görmek heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına alamet eder.

Rüyada sol eli kesilmek içinin ve kafasının rahatlayacağına, bir sebeple arkadaşları ile konu ile ilgili olarak tartışacağına delalettir.

Rüyada sol elle yazı yazmak yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada sol elinde yara görmek koltuğunun yükseleceğine, gelirinin artacağına, aldığı sorumlulukların fazla geleceğine delalettir.

Rüyada sol elin kesildiğini görmek yanlış kişilere denk geleceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına, etrafındaki insanlara allah rızası için çok büyük yardımlarda bulunacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments