Rüyada arkadaşının elinde kına görmek

Rüyada arkadaşının elinde kına görmek kişinin dertlerinin dermanına, hastalıklarının ilacına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine ve dua alacağına, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, nimetin çoğalacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, maddi imkanlarının çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının elinde kına gördüyseniz:

  • Ani veya sert kararla alma eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada arkadaşının ellerini kınalı görmek yıpranacağına, insanlardan uzaklaşacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşının elinde kına görmek meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine delalettir.

Rüyada ele kına yakmak yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine ve ferahlığa çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada ellerine kına görmek yeni mallara sahip olacağına, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine işaret eder.

Rüyada eli kınalı erkek görmek tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine işaret etmektedir.

Rüyada çocuğun eline kına yakmak hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına, ona şifa olmayacağına ve rahatlık getirmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının elinde kına görmek sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin eline kına sürmek özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, ün ve itibar sahibi olacağına, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments