Rüyada birinin ellerini kınalı görmek

Rüyada birinin ellerini kınalı görmek kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, en ufak hatasını bile erkenden fark ederek önlem alacağına, dostlarıyla bir araya geleceğine, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, hayatın yoluna gireceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına, rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine, işlerinin yaver gideceğine ve kazancının çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin ellerini kınalı gördüyseniz:

  • Sonunda insanlar size hak ettiğiniz gibi davranmaya başlıyorlar.

Rüyada sağ ele kına yakmak bolluğa kavuşacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına alamet eder.

Rüyada elleri kınalı uyanmak uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eli kınalı olmak yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, uzun bir süre bu hastalıkla savaşacağına rivayet eder.

Rüyada ellerime kına yakmak eline geçen bütün fırsatları çok hayırlı ve çok doğru şekilde değerlendireceğine ve kazancının çok büyük olacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine alamet eder.

Rüyada ölünün elinde kına görmek ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada ellerinin kınalı olduğunu görmek maddi zarara uğrayacağına, başarısının yükseleceğine rivayet eder.

Rüyada ellerinde kına görmek çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, bütçesinin büyük oranda zarar göreceğine inanılır.

Rüyada erkek elinde kına görmek hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments