Rüyada ayaklarına kına yakıldığını görmek

Rüyada ayaklarına kına yakıldığını görmek sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, geleceğinin kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, zorlanacağına, ekmek bulamayacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayaklarına kına yakıldığını gördüyseniz:

  • Gerçekten isterseniz, olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada ayaklarına kına yakıldığını görmek yanlış işler yapacağına, rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kına yakıldığını görmek hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına ve bu dönem içerisinde sık sık kavga edeceğine tabir olunur.

Rüyada kına yakılırken görmek korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına ve böylece hayatında aşama kaydedeceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada saça kına yakılmış görmek bereketin ve verimin geleceğine, kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına işarettir.

Rüyada eline kına yakılmış görmek karanlık kişilerle muhatap olacağına, mesleğindeki statüsünün de artacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasına kına yakıldığını görmek büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendine kına yakıldığını görmek şansının hep açık olacağına, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına işaret eder.

Rüyada elinde kına yakılmış görmek rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, girdiği projelerden zararla çıkacağına ve eğer kendisini işine vermezse yakın bir zaman içinde iflasın eşiğine geleceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments