Rüyada eline ve ayağına kına yakmak

Rüyada eline ve ayağına kına yakmak yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, uzun zamandan beri özlem duyulan bir kişiye yakında kavuşulacağına, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, yaşanan olumsuzlukların tersine etki göstererek kişiyi güçlükler karşısında daha dirayetli biri haline getireceğine, çok mutlu olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, sorunların aşılacağına inanılır.

Rüyada eline ve ayağına kına yakmak gördüyseniz:

  • aklınızdaki her neyse, buraya siz koyun.

Rüyada el ve ayaklara kına yakmak eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına ve eski ruh haline tekrar kavuşmak ve kendisini toparlamak için çok çalışacağı halde bir türlü kendisine gelemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada el ve ayağa kına yakmak aldığı borçların katbekat artacağına, sorunlarından ötürü çok büyük zararlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ele ayağa kına yakmak üzülüp hayattan elini eteğini çekeceğine, evi yoksa ev alacağına yorulur.

Rüyada ellere ve ayaklara kına yakmak yaşamının tazeleneceğine, ancak bu kazancın yeteri kadar uygun bir yere ve doğru bir şekilde aktarılamamasından ötürü çok büyük sorunlar yaşanacağına delalettir.

Rüyada eline ve ayağına kına yakmak bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayaklarına kına yakmak elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, yaşadığı yerden uzak kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayağa kına yakmak böylece kendisini kötü durumlara düşürmek isteyen insanları şaşırtıp kendisinden uzaklaştıracağına, içindeki sıkıntıların gideceğine inanılır.

Rüyada ayak parmaklarına kına yakmak yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments