Rüyada ayağa kına sürmek

Rüyada ayağa kına sürmek can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, kararlar alacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına rivayet eder.

Rüyada ayağa kına sürmek gördüyseniz:

  • Genelde yaptığınız her şeyden zevk almasını biliyorsunuz, küçük hediyeler gelebilir veya siz birisine hediye almayı düşünüyor olabilirsiniz.

Rüyada ayağa kına sürmek moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, ancak daha sonra yaşanacak bazı hayırlı olaylar sayesinde durumların düzeleceğine alamet eder.

Rüyada alnına kına sürmek sorunlu bir kişi ile tartışma yaşanacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin eline kına sürmek kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada saçını kına sürmek çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, daha zengin ve refah bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada saçlara kına sürmek hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, kişinin istediği kariyere de sahip olmayı başaracağına delalet eder.

Rüyada saçına kına sürmek eğer üzüntü yaşıyorsanız bu üzüntülerin dağılıp yerini mutluluğa bırakacağına, ancak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kına sürmek böylece hem kendisini birçok parçaya bölünmekten kurtaracağına, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına yorulmaktadır.

Rüyada kına eline sürmek çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacağına, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments