Rüyada elinin üstünde yılan görmek

Rüyada elinin üstünde yılan görmek yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına, uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye alacağı büyük bir destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde ulaşacağına, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, çok zor koşullarda bile çok büyük başarılara imza atacağına, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine delalet eder.

Rüyada elinin üstünde yılan gördüyseniz:

  • Ev veya aileyle ilgili konularda yapılacak konuşmalar da diyaloglar gergin bir hal alabilir.

Rüyada elinin üstünde yılan görmek yıkılmasına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine, onlardan uzaklaşarak, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, çok büyük zararlar edileceğine delalet eder.

Rüyada yılan üstünden atlamak kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, iş hayatı içinde neredeyse bir sıkıyönetim ilan edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kar üstünde yılan görmek elindekileri kaybedeceğine, ona dört elle gönülden bağlanacağına rivayet eder.

Rüyada başının üstünde yılan görmek yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına işaret eder.

Rüyada üstünde yılan görmek keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine inanılır.

Rüyada taşın üstünde yılan görmek büyük kazanç elde edileceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezar üstünde yılan görmek sağlığının yerine geleceğine bunun da kendisine hayattan eskisi gibi zevk alma olanağı sunacağına, stresini atacağına delalet etmektedir.

Rüyada yılanların üstünden atlamak hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, kazancını hiç ummadığı kadar arttıracağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments