Rüyada taşın üstünde yılan görmek

Rüyada taşın üstünde yılan görmek karşısına hayır ve uğur getirecek işlerin çıkacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çok sevinçli haberler alacağına, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, işleri ile ilgili de büyük sorunlar yaşayacağına, hayal kırıklığına uğratılacağına, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine alamet eder.

Rüyada taşın üstünde yılan gördüyseniz:

  • Risk almamanızda fayda var.

Rüyada taşın üstünde yılan görmek umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, ilişkilerin noktalanacağına rivayet eder.

Rüyada denizin üstünde taş görmek karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, güzel bir ilişkiye başlanacağına inanılır.

Rüyada taşların üstünde yatmak kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına yorulur.

Rüyada taşların üstünde yürümek içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine inanılır.

Rüyada taş üstünde yatmak iş aramak ve bu süre zarfında cepten yemek zorunda kalınacağına, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına alamet eder.

Rüyada taş üstünde yazı görmek çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına delalettir.

Rüyada taşın üstünde durmak sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine yorulur.

Rüyada taş üstünde namaz kılmak aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, hareketlerine ve yaşamına çeki düzen vermek isteyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments