Rüyada başının üstünde yılan görmek

Rüyada başının üstünde yılan görmek sıkıntılı bir döneme gireceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, anne veya babadan gelen bir parayla kendi işini kurarak yepyeni bir alanda çalışmaya başlanacağına, yeteneklerinin ve deneyimlerinin dışında bir işe girmek zorunda kalacağına, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, rakiplerin alt edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, verdiği sözleri tutacağına delalettir.

Rüyada başının üstünde yılan gördüyseniz:

  • Diğerlerine katı davranıyor olabilirsiniz.

Rüyada başının üstünde yılan görmek sarsılmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada baş üstünde yılan görmek zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine yorulur.

Rüyada başının üstünde ateş görmek helal olan yollardan da geniş rızık ve zenginlik elde edeceğine, kendi işinin başına geçip kendi patronu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada baş üstünde taşınmak sorunlu ve kötü zamanlar geçirileceğine, güvensizliğini yeneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başının üstünde bulut görmek neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada başının üstünde kedi görmek hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına yorulur.

Rüyada başının üstünde ekmek görmek çok hayırlı kişiler ile çeşitli ortaklıklar kurup çok zengin olunacağına, yakında gerçekleşecek bir gönül ilişkisine yorulur.

Rüyada yılanın başını ezdiğini görmek çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine, bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments