Rüyada mezar üstünde yılan görmek

Rüyada mezar üstünde yılan görmek yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, kısmetlerin artacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, işinize ve hanenize bereket geleceğine, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine ve başarılı olacağına, uzun yıllar boyunca konuşulacağına, doğru yatırımlar yapacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezar üstünde yılan gördüyseniz:

  • Başlangıçta başaramazsanız tekrar tekrar denemelisiniz.

Rüyada mezarın üstünde yılan görmek sosyal çevrenin değiştirileceğine, yüklü miktarda para kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezar üstünde yılan görmek eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına alamet eder.

Rüyada mezar üstünde ot görmek çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine inanılır.

Rüyada mezarın üstünde yattığını görmek güzel zamanlar geçireceğine, yeni kişilerle tanışacağına, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine tabir olunur.

Rüyada mezarın üstünde uçmak uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına, fırsatlarla, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölüleri mezar üstünde görmek aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına delalet eder.

Rüyada mezar üstünde ışık görmek sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çok hayırlı işlere girileceğine rivayet eder.

Rüyada mezarın üstünden geçmek çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine, aksiliklerin ve engellerin giderileceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments