Rüyada üstünde yılan görmek

Rüyada üstünde yılan görmek sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağı bazı zamanlar geçireceğine, müsriflikten kaçınıp, tutumlu bir yaşam süreceğine, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine, allah’a dua edeceğine, diploma ve meslek sahibi olacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, her türlü kazadan ve beladan uzak olacağına işarettir.

Rüyada üstünde yılan gördüyseniz:

  • Parasal konuları veya iş birliklerini ya da kariyerinizi ilgilendiren konularda yaşanan tıkanıklık veya terslikler sona eriyor.

Rüyada kafanın üstünde yılan görmek başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına delalettir.

Rüyada yılanların üstünde yürümek çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bekarsa yakında evleneceğine ve mutlu olacağına yorulur.

Rüyada başının üstünde yılan görmek sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezar üstünde yılan görmek sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya allah diyerek çok riskli işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yatak üstünde yılan görmek hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, her zaman örnek bir müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine ve allah tarafından korunacağına işarettir.

Rüyada yılanı üstünde görmek tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, aradaki buzları eriteceğine ve barış sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada mezarın üstünde yılan görmek çalışmaları kötüleyeceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına inanılır.

Rüyada yılanların üstünden atlamak bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına, isabetli kararlar alacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments