Rüyada yılan üstünden atlamak

Rüyada yılan üstünden atlamak hayatının bereketli ve verimli olacağına, sıkıntıya düşeceğine, mutsuz olacağına, allah’tan korkması gerektiğini unutmayacağına, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine, elde bulunan mal ve mülkün bir kısmının elden çıkarılacağına, evliyse çocuk sahibi olacağına, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine, uğranan zararın en kısa zamanda telafi edileceğine delalet eder.

Rüyada yılan üstünden atlamak gördüyseniz:

  • Farklı durumlarla karşılaşabilir, durumlardan farklı sonuçlar çıkartabilirsiniz.

Rüyada yılanın üstünden atlamak sağlık sorunlarının sona ereceğine ve istenen her şeye kısa süre içinde ulaşılacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine rivayet eder.

Rüyada yılan üstünden atlamak kişinin geri planda kalacağına, hürmetinin, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına inanılır.

Rüyada yılanların üstünden atlamak kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada telin üstünden atlamak kendi işlerine bakmaları için baskı yapacağına, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine işarettir.

Rüyada evin üstünden atlamak onu darda bırakmayacağına, gereksiz bir harcama yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada köpeğin üstünden atladığını görmek sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, sorunların tamamen biteceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Rüyada duvar üstünden atlamak iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine ve refah içinde yaşanılacağına, hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezarın üstünden atlamak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, böylelikle ticaret hayatına ilk adımı atacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments