Rüyada eli kelepçeli görmek

Rüyada eli kelepçeli görmek deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, yaşamına yeni bir yön vereceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, kendisini daha iyi bir çevreye sokacağına, planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına, kesesinin her daim dolu kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eli kelepçeli gördüyseniz:

  • Ani kararlarınız veya hızlı hareketleriniz diğerleri üzerinde güvensizlik yaratabilir, kararlarınızı sorgulamalarına neden olabilir.

Rüyada ellerinin kelepçelendiğini görmek çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanılacağına delalettir.

Rüyada eli kelepçeli adam görmek huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına işarettir.

Rüyada elleri kelepçelenmek herhangi kötü bir olay olmamasına rağmen kendisini rahatlatamadığı için sürekli stres içinde olacağına, bir sebeple çok zarar göreceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına yorulur.

Rüyada ellerini kelepçeli görmek sıkıntılarının biteceğine, işyerinde ve hanede bolluk ve bereketin hâkim olacağına alamet eder.

Rüyada elinde kelepçe görmek servet sahibi olacağına, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine işarettir.

Rüyada elini kelepçeli görmek çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına ve sonrasında dünyaevine gireceğine, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine alamet eder.

Rüyada eli kelepçeli görmek güleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine delalet eder.

Rüyada başkasının elinde kelepçe görmek maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine ve kendisini sıkıntıya sokmaya çalışan insanlar yüzünden kötü günler yaşayacağına, gidilen yolda çok başarılı bir kariyere sahip olunacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments