Rüyada el feneri görmek

Rüyada el feneri görmek çok büyük kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına, zarara uğrayacağına, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, darlık çektiği günlerini unutacağına, hayatınızın neşe dolacağına, güzelleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada el feneri gördüyseniz:

  • Bir tartışma sonucu tatsız olaylar yaşayacaksınız.

Rüyada el feneri almak huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, evdeki bu huzurlu ortamın rüya sahibinin meslek hayatında da başarılı olmasına vesile olacağına inanılır.

Rüyada el feneri yakmak yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine ve maddi olarak büyük bir darbe alacağına, getirisi çok olan işler yapacağına delalet eder.

Rüyada el feneri görmek özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, maddi zararının giderileceğine yorulur.

Rüyada elinde fener görmek sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada fenerbahçe bayrağı görmek kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, bunun için her gün şükredeceğine alamet eder.

Rüyada fener almak özlemlerini bitireceğine ve kesilmeyecek bir kazancı olacağına, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine işarettir.

Rüyada dilek feneri görmek hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada karanlıkta fener yakmak dayanışma, barış ve sevgi ortamında bulunacağına, kazanılacak paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments