Rüyada el feneri yakmak

Rüyada el feneri yakmak ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, çok güzel günler görüleceğine ve en yakın zamanda çok mutlu bir haber alınacağına, kendisine olan güveninin artacağına, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine rivayet eder.

Rüyada el feneri yakmak gördüyseniz:

  • Alışılmadık şeyler deneme isteği, alışkın olduklarınızı veya güvendiğiniz kişileri kaybetmenize neden olabilir.

Rüyada el feneri yakmak sıkıntıların zamanla çözüleceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına tabir olunur.

Rüyada fener yakmak dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, hayallerine ulaşmak isterken farkında olmadan inancından sapacak şekilde hareket edeceğine delalet eder.

Rüyada karanlıkta fener yakmak mutlu bir yuvaya sahip olacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada el feneri görmek olayların yatışıp, ortalığın güllük gülistanlık olacağına, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada el feneri almak kendisiyle ilgili olmayan işlerin kendisine mal edilmesine ve bu nedenle de çok gergin günler geçireceğine, çok kıskanacağı bir kişi olacağına alamet eder.

Rüyada elinde fener görmek dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına inanılır.

Rüyada fenerbahçe forması giymek sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine tabir olunur.

Rüyada fener balığı görmek sorunların ortadan kalkacağına, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments