Rüyada ellerini yara görmek

Rüyada ellerini yara görmek kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, rahata ereceğine ve maddi olarak da güç kazanacağına, zararlı kişiler ile muhatap olmak zorunda kalınacağına, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada ellerini yara gördüyseniz:

  • Bilinçaltındaki yaratıcılığınızı enerjiye dönüştürememekten kaçının.

Rüyada sol elinde yara görmek yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına delalettir.

Rüyada elleri yara görmek hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, allah yolunda ilerleyeceğine, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine alamet eder.

Rüyada ellerinin yara olduğunu görmek tertemiz ve yepyeni bir sayfa açılacağına, hayallerinin söneceğine tabir olunur.

Rüyada ellerinde yaralar görmek sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada elinin içinde yara görmek yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine ve rakiplerine çok büyük bir fark atacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ellerin yara olduğunu görmek işinin gücünün rast gitmesi sayesinde kazancının çoğalacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına inanılır.

Rüyada eli yara görmek hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine tabir olunur.

Rüyada sağ elinde yara görmek malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, yokluk yüzü görmeden, sağlık içinde yaşanacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments