Rüyada eli yalamak

Rüyada eli yalamak daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, moralinin, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, iş hayatı içindeki maddi ve manevi zararlardan kurtulacağına, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına delalet eder.

Rüyada eli yalamak gördüyseniz:

  • Erkekseniz bazı ciddi bağlantılar kurabilir, kadınsanız bir erkekten teklif alabilirsiniz.

Rüyada el yalamak hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, yükseleceğine, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada koyunun elini yaladığını görmek çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada köpeğin elini yaladığını görmek yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, hayatı boyunca ruhundan ve bedeninden şifanın eksik olmayacağına inanılır.

Rüyada elini yalamak sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Rüyada eli yalamak hastalıkların haneden uzak olacağına, para sıkıntısı çekmeyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada parmaklarını yalamak kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine ve paranın bir şekilde elden kaçırılacağına, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine işaret eder.

Rüyada avucunu yalamak eğlenceli şekilde yaşayacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, kariyerinde çok büyük atılım yapacağına inanılır.

Rüyada kadın göğsü yalamak sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, yardımda bulunacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments