Rüyada el yalamak

Rüyada el yalamak uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına, çevresindekilere her zaman büyük yardımlarda bulunacağına, hidayete ermeyi de başaracağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, çok başarılı işlere girileceğine, yalancı bir akraba yüzünden maddi zarara uğranacağına, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine işarettir.

Rüyada el yalamak gördüyseniz:

  • Mevcut durumunuzu korumalısınız.

Rüyada köpeğin elini yaladığını görmek eş, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, mutluluğu, başarıyı, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına yorulur.

Rüyada el yalamak sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, arasında düşmanlık olan kişilerle düşmanlığı ve küslüğü kaldıracağına işaret etmektedir.

Rüyada elini yalamak elinde bulunan işten ayrılmak zorunda kalacağına, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine işaret etmektedir.

Rüyada eli yalamak insanların hayır dualarının alınacağına, iş hayatında ve akrabaları arasında saygınlığının artacağına işarettir.

Rüyada koyunun elini yaladığını görmek herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kadının organını yalamak üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına rivayet eder.

Rüyada yanak yalamak kul hakkına girmeyeceğine, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada bıçak yalamak sevgilinizle ilişkinizi bir basamak yükselteceğinize, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments