Rüyada koyunun elini yaladığını görmek

Rüyada koyunun elini yaladığını görmek düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, rüya sahibinin azmi ve sabrı sayesinde içine düştüğü maddi ve manevi zararları telafi edeceğine, hayali kurulan her şeye yakın bir zaman içinde sahip olunacağına, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada koyunun elini yaladığını gördüyseniz:

  • Artık bir süre için sıkıntılarınızı unutmaya başlayabilirsiniz.

Rüyada koyunun elini yaladığını görmek dedikodulara alet edilen ismi nedeniyle insanlarla ilişkilerinin bozulacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine ve eşlerin çok mutlu olacağına işarettir.

Rüyada koyunun yaladığını görmek çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine rivayet eder.

Rüyada el yalamak kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, neşe ve sevinç içinde olacağına rivayet eder.

Rüyada köpeğin elini yaladığını görmek verdiği sözleri yerine getireceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, sinsi bir düşmanınızın farkına varacağınıza yorulmaktadır.

Rüyada eli yalamak işlerinin düşeceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, kendisini geliştireceğine işaret eder.

Rüyada elini yalamak yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına delalettir.

Rüyada kadının avret yerini yalamak bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzünü köpek yaladığını görmek sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments